ΠΡΟΦΙΛ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
icon
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
Η πολυετής πορεία μας αποτελεί εγγύηση αποτελέσματος για τις εξετάσεις σας.
icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Γιατί τα μαθήματα είναι εντελώς δωρεάν για τους φοιτητές αλλά και τους ανέργους ΟΑΕΔ.
icon
ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
Οι καθηγητές μας δεν είναι απλώς πτυχιούχοι στο αντικείμενο που διδάσκουν αλλά έχουν κάνει χρήση των γλωσσών είτε ως native speakers είτε έχοντας μετεκπαιδευτεί σε χώρες που ομιλιέται η γλώσσα.
icon
ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Το σχολείο λόγω της γνώσης της εμπειρίας και της κατάρτισης προσφέρει προγράμματα και υπηρεσίες στους σπουδαστές που δεν θα μπορούσαν να έχουν στην πλειονότητα των άλλων φροντιστηρίων.
icon
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Ακούμε το σπουδαστή μας δίνοντας βάση στις πραγματικές του ανάγκες. Μπορούμε λοιπόν να του προσφέρουμε αυτό που πραγματικά επιθυμεί ενημερώνοντας τον για όλες τις επιλογές που έχει και όχι να τον κατευθύνουμε εκεί που εμείς θέλουμε.
icon
ΚΥΡΟΣ
Το σχολείο εκτός του ότι είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, έχει επιλεχτεί ως εξεταστικό κέντρο για μια γκάμα εξετάσεων (TOEFL, UNICERT, CAMBRIDGE, BULATS, ECDL, VELLUM). Επίσημο ΚΑΙ Αποκλειστικό εξεταστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Frederick Κύπρου στην Θεσσαλονίκη.
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1, με Διακριτικό Τίτλο: «ΤΣΙΚΡΙΚΗΣ Ε.Π.Ε.» και με αριθμό αδείας 2100204 είναι αδειοδοτημένο Κέντρο, σύμφωνα με το Ν.4111/2013, από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγεματικού Προσανατολισμού) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Λειτουργεί νόμιμα σε δύο κτήρια, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές λειτουργίας σύγχρονων εκπαιδευτηρίων (πυρασφάλεια, έξοδοι κινδύνου, ειδικευμένο προσωπικό, εγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών) και είναι προσβάσιμη από Α.Μ.Ε.Α.

Κτήρια:

Νομός : Θεσσαλονίκης, Πόλη : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , Διεύθυνση : Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ 11, Τηλέφωνο: 2310 989 252
Νομός : Θεσσαλονίκης , Πόλη : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , Διεύθυνση : ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 90, Τηλέφωνο: 2310 989 242

The best platform to share your knowledge and enhance learning.
banner